Avaliações de Tjon Express Amsterdam

Avaliações recentes

4.0
Jc bagmeijer
21 maio 2024
Steffanie
18 maio 2024

Zoals altijd erg lekker

Vaste klant en normaal tevreden maar dit gerecht was niks
17 maio 2024

Vegetarische roti, ik had wel iets van tempeh of tofu erin verwacht maar het was een bak vol gekookte aardappels met wat boontjes en 1 ei en onderin een paar kleine verdwaalde stukjes chines kool, maar echt heeeeeel weinig.. nooit meer. En ook nog ee half uur te laat.. 1 grote teleurstelling

Tineke
16 maio 2024

Was echt weer super goed

Jerry
11 maio 2024
Joseph
9 maio 2024

Heerlijk gegeten dank!

Patrick
5 maio 2024
okwo
30 abril 2024
w.de Jong
29 abril 2024

de moksie meti smaakte niet zo Surinaams als ik gewend was!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nicole
28 abril 2024

Snel en warm geleverd. We hebben heerlijk gegeten.

D
22 abril 2024

Warm en lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Cor
16 abril 2024

Goed eten, niet duur en snel bezorgd!

Monique
15 abril 2024

Roti koud en is niet te eten koud geen smaak heel slecht bestel nooit meer!!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Robert
13 abril 2024

Top gerechten! En lekker snel bezorgd

Dagmar
13 abril 2024

Veelzijdig, Gebalanceerd sappig en zout, Snel Vriendelijk.

Steven
11 abril 2024

€27,85 voor 2 vegetarische roti's. Met alleen aardappel, sperzieboontjes(geen kouseband) in jus en een pannenkoek. Geen eitje, geen tempeh, nee niks. Wat een afzetterij.

Piet
8 abril 2024
Ahmed
31 março 2024

1 uur te vroeg bezorgd en dan nog geld aannemen terwijl het al online betaald was. Vervolgens opnieuw bezorgd maar dan koud.

Rt
29 março 2024
Luca
28 março 2024

Loved it, thanks!

Schunselaar
28 março 2024

Ik vond de smaak van de vegetarische roti erg mat. En teveel aardappel, 3 enorme net niet gare aardappelen.

Hoeve
26 março 2024

Top weer! en altijd keurig op tijd 👍🏻

Pieter Tinbergen
26 março 2024

De bezorging was prima maar de roti was dat niet. Ik vind eigenlijk altijd Roti lekker maar dit vond ik echt heel vies. De saus was te zuur en te dun, de eieren veel te lang gekookt, de aardappelen waren te groot en niet goed met de saus ingetrokken. Sorry jongens maar hier ga ik echt nooit meer Roti bestellen. Alleen de kip, die viel wel mooi van het bot.

Romana de Graaf
17 março 2024

T was weer heerlijk en de bezorging heel vriendelijk, RUIM op tijd! Kwam goed uit want we zaten met smart te wachten 😂

Hoeve
12 março 2024
Nettie
3 março 2024

Heerlijk eten en netjes afgeleverd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

F
29 fevereiro 2024
Mario
27 fevereiro 2024

Groot compliment voor Tjon Express in A'dam-Noord! Ik had mij vergist bij het online bestellen waardoor het eten een uur later bij ons bezorgd zou worden. Kreeg een zeer aardige medewerker aan de telefoon die het ging regelen. In nog geen 8 minuten stond de bezorger al voor de deur, echt super! De vegetarische rotti is overigens een aanrader! Tot een volgende keer.

Rowel
19 fevereiro 2024

lekker en snel bezorgd

Monique Comvalius
18 fevereiro 2024

Allereerst mijn complimenten voor de vlotte bezorging. Heerlijk gesmuld van de wantansoepen. De moksi meti ala Tjon, daar graag verbeterpunten. De saus wat erop was leek/proefte als opgeloste hoisin sauce. Het was vreselijk zout, waardoor de smaken van de eend, kip, fasjong, buikspek en tjarsiu erin maar 1 smaak hadden. Dat viel erg tegen. Want je hoort de smaken apart te proeven, vandaar "moksi". De tjauwmin mocht wat lichter van kleur, veels te veel soyasaus. Ik hoop dat met mijn feedback de bereiding van het eten wordt verbeterd en de koks geïnstrueerd worden om zorgvuldig met zout / zoute sauzen om te gaan. Dit was mijn beoordeling van het eten wat vandaag was besteld. Het is niet de 1e keer dat wij "moksi meti ala Tjon" bestellen. In het begin was het stukken beter van smaak, want dat was één van onze favorieten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Clemens
16 fevereiro 2024

Zoals altijd, gewoon erg smakelijk en prima verzorgd op tijd bezorgd.

Anoniem
15 fevereiro 2024

Bezorger was heel aardig en snel. Het eten was duidelijk niet vers en opgewarmd in de magnetron. Bami was smaakloos, telo was taai, bakkeljauw droog en de pom beetje zurig. Jammer en zonde van het geld. Had net zo goed een bakje uit de vriezer kunnen halen.

R.Bakker
12 fevereiro 2024

De babi pangang was wel gaar maar niet knapperig. De loempia’s waren slecht gevuld voor die prijs mag dat wel wat beter. De bami had altijd zuur erbij, dat was er ook niet meer bij. Dit is niet voor herhaling vatbaar. Andere maaltijden hadden wij geen commentaar, maar deze bestelling was de 2e keer niet goed

F.Miedema
10 fevereiro 2024

Zeer teleurstellend, we hebben eten gehaald bij jullie voor de verjaardag van mijn zus.De sautosoep was ok. De rest niet: De bakabana was niet rijp en in enorme hompen/grote stukken gefrituurd.. hard en niet te eten! De kip was half rauw. De Fasjong bij de moksi meti.. was vies zacht…nasi en bami weinig smaak alsof er alleen een scheut ketjap was toegevoegd. Nul, nul groente??? Echt erg jammer. Normaal gesproken genieten we ervan als we Surinaams eten halen, we zijn zelf Surinaams, maar dit was een verschrikking!!! Zonde van ons geld.

Donna
9 fevereiro 2024

Helaas hadden wij deze keer geen extra kip/ ei gekregen, daar was wel voor betaald. Verder prima

Anne
8 fevereiro 2024

Goede portie, lekker en warm bij aankomst.

Elisa Roemer
1 fevereiro 2024

Uiterst vriendelijke bezorger, stipt op tijd, lekker eten!!

Rob van dijk
1 fevereiro 2024
Andrea
29 janeiro 2024

Helaas moest ik tweemaal bellen waar mijn bestelling bleef. Normale tijd was altijd binnen 30 minuten. Nu 1 uur 20 minuten.

pascalle
28 janeiro 2024
Daisy
27 janeiro 2024

Op tijd bezorgd en weer heerlijk gegeten!

Tineke en Gijs
27 janeiro 2024

Super goed echt lekker

Frans geelhoed
26 janeiro 2024

Top goed geregeld lekker eten vriendelijke bezorging en binnen de afgesproken tijd 👍🏻

Jolanda
23 janeiro 2024

Eten was lekker en voldoende. Bezorging op de afgesproken tijd. Helemaal top.

Michele Forst
22 janeiro 2024

De bamie was niet te eten en de Balaban was absoluut niet te eten was dik niet krokant en de pinda saus was vies!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kit
20 janeiro 2024

Heeeerlijke roti kip!!! En super aardige bezorger☺️

Naima
15 janeiro 2024

Leek wel of ik terplaatse in het restaurant aan het eten was, eten kwam super warm aan, grote porties, heerlijk gegeten zoals altijd. Vriendelijke bezorger. Dank jullie wel! En tot de volgende keer.

Valentin
15 janeiro 2024

Was gewoon erg lekker top 🤩

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lisa
8 janeiro 2024
Mandy
1 janeiro 2024

Eten was lauw en voldeed niet aan mijn verwachtingen

Karin
30 dezembro 2023

Ik had lang niet besteld. Geen groente in de bami en geen zuur op de bami. Gebakken banaan kan ook beter. Ik zou niet snel weer bestellen.

Evelina van den Dungen
27 dezembro 2023
Tineke
7 dezembro 2023
w.de Jong
2 dezembro 2023

Eten was prima, bezorger was beleefd doch ruim 3 kwartier later dan de afgesproken tijd!

Evelina van den Dungen
30 novembro 2023
J. Americo
24 novembro 2023
Annabelle Cruz
23 novembro 2023

Food is lekker and fresh.

Sylvana
23 novembro 2023

Wij bestellen hier altijd super lekkere roti, helaas viel die zwaar tegen deze keer. Erg smaakloos en ook was de plaat taai en aan de koude kant . Dit vind ik wel erg jammer aangezien dit altijd mijn favoriete zaak is geweest. Daar in tegen super aardige bezorger en ook aardig optijd.

f
23 novembro 2023
Tineke
20 novembro 2023

Precies goed en lekker

lekker
18 novembro 2023

Lekker eten, vriendelijke bezorger

Houk
14 novembro 2023

Perfect op de afgesproken tijd en weer heerlijk genieten

Evelina van den Dungen
10 novembro 2023

Het eten was aan de koude kant . Kennelijk was de bezorger niet nauwkeurig tijdens het transport want de helft van de saus van gelekt in het plastic tasje. Onacceptabel!

Tineke
9 novembro 2023

Super

Clemens
9 novembro 2023

Prima op tijd bezorgd. Voldeed aan de verwachtingen.

O.
8 novembro 2023

Het eten was er binnen een kwartier al. Lekker eten en top service

Louise van Delden
5 novembro 2023

Drie gerechten waren niet precies wat we besteld hadden en de witte rijst ontbrak bij de combimaaltijd.

S
4 novembro 2023

Ik bestel al jaren, en het is Altijd Goed*

Paul
29 outubro 2023

Zeer snelle levering en hoge kwaliteit als altijd, Tjon express is top!👍

Marga
27 outubro 2023

Mooi op tijd bezorgd het was zalig! Veel kip in de gerechten echt super lekker!

Jolanda
26 outubro 2023

Heerlijk gegeten, was nog steeds warm. De portie is ruim voldoende met genoeg vlees.

Evelina van den Dungen
24 outubro 2023

Het eten was al aan de koude kant. Ik vermoed dat allang klaar was maar niet op tijd bezorgd was. Verder qua smaak het eten was zoals altijd erg lekker.

A
20 outubro 2023

Altijd kwaliteit

Sarah
19 outubro 2023

Superlekker!

Ka
17 outubro 2023

Snel bezorgd en erg lekker!

Scarlet
13 outubro 2023

Het eten was weer erg lekker, mijn pa en ik hebben genoten.

Patrick
10 outubro 2023

Al meer dan 20 jaar haal ik hier eten op en het smaakt altijd gewoon goed en lekker.

Van Delden
9 outubro 2023

Alles was lekker en compleet. Stond keurig klaar op de tijd dat we wilden afhalen. Ook niet duur voor wat er aan werk in zit om dit klaar te maken

Martin
9 outubro 2023

Was gewoon erg lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

A Freeke
7 outubro 2023

Lekker en snel!

Siedsma
4 outubro 2023

Babi pangang droog en oud en in plaats van fou yong hay ( combi gerecht ) zat er kou lo Kay bij

Lilly
3 outubro 2023
Ton de Graaf
2 outubro 2023

Eten was smakeloos, is volgens mij geen Surinamer aan te pas gekomen!!! Pannenkoek was ook waardeloos!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jk
24 setembro 2023

Top!

Cindy
23 setembro 2023

De Chow Mein is altijd heerlijk maar het hoofdgerecht viel tegen. De fujong hai was net aan gaat en bevatte hele grote brokken tofu waardoor het een beetje zompig werd.

Houk
20 setembro 2023

Super lekker weer en de website zei een later bezorgen maar jullie waren er binnen twintig minuten dat was fijn op een lange avond door werken 🙏🏻👌🏻🙏🏻

A. Van Heusden
19 setembro 2023

Het werd prima, vriendelijk bezorgd en we hebben Heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar.

Marv
18 setembro 2023

Bestellen stond op afgesproken tijd klaar. Goede service, lekker eten en vriendelijk personeel.

Juli
18 setembro 2023

Top eten en service

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Daisy
13 setembro 2023

Op tijd bezorgd en was wederom heerlijk eten!

Fam Valentin
11 setembro 2023

Gewoon erg lekker en snel geleverd 👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Michael Harris
8 setembro 2023

Altijd heerlijk

Lisa
6 setembro 2023

Tjauwmin en pitjel satesaus matig, jammer

Marcel Groenewoud
4 setembro 2023
Charmaine
3 setembro 2023
Albertina Fijn
3 setembro 2023

Heerlijk op 1 uitzondering na de satesaus kwam volgens mij uit een potje was waterig en zat totaal geen smaak aan jammer want was altijd zo lekker

Rob
29 agosto 2023
Deborah
28 agosto 2023

Mini loempia doorweekt helemaal nat Gebakken banaan smaakloos & hard Roti was oke alleen bakje was doorgelekt naar het andere eten Bami & nasi waren koud Ben wel beter van jullie gewend dit was een drama zonde van me geld

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

AM
27 agosto 2023

Het eten was heerlijk en zag er goed verzorgd uit. Wij zaten klaar met een fooi voor de bezorger, maar mijn dochter kwam tegelijk met de bezorger thuis en heeft ons eten aangepakt van de bezorger en voor ons mee naar binnen genomen, helaas was de bezorger al weer weg we vinden het erg jammer dat de bezorger geen fooi van ons heeft gekregen. Het eten was top daarom bestellen we snel nog eens bij Tjon express.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Evelina van den Dungen
27 agosto 2023