Avaliações de Tjon Express Amsterdam

Avaliações recentes

4.0
Fran
19 janeiro 2023

Snellere bezorging dan aangegeven. Warme en royale porties en nog steeds altijd zo lekker!

Marco
16 janeiro 2023

Precies op tijd bezorgd, prijs/kwaliteit is goed.

Bianca
14 janeiro 2023

Vlees (,buikspek ) was mega taai, niet gegeten de rest wel heel lekker.

Cathy Jeary
14 janeiro 2023

Service was was fast,courier was friendly and food was so tasty

Ben
12 janeiro 2023

Jullie zijn mijn nasi vergeten... ;( verder was het heerlijk

Joey
11 janeiro 2023

Het eten was heerlijk en werd mooi op tijd bezorgd.

Irma
8 janeiro 2023
Madelief
5 janeiro 2023

Altijd heerlijk eten!

Martin Valentin
2 janeiro 2023

Was gewoon erg goed het eten vooral de Javaans kip en de roti enz enz

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Pearl
30 dezembro 2022
Pietje Puk
29 dezembro 2022

Alleen roti was goed loempia zat niets in kipsate grote hompe goedkope kip op een stokje niet gaar kip met deze niet gemarineerd jammer

Suzanne
29 dezembro 2022

Het eten was zoals altijd fantastisch. Spijtig dat het eten voor 18:30 was besteld en deze pas 19:05 werd bezorgd.

Mirjam
28 dezembro 2022
Anita Jansen
28 dezembro 2022
Theo Bruns
24 dezembro 2022

Was erg snel geleverd!

dc
18 dezembro 2022

Erg lekker, goed warm en veel

Anita Jansen
18 dezembro 2022
N Bhagwandin
16 dezembro 2022

Heerlijk en snelle levering.

Donna
14 dezembro 2022

Top, heerlijk gegeten

Rowel
9 dezembro 2022

Heel tevreden en heerlijk eten ❤️

Ross
8 dezembro 2022

Bakabana waren jammer genoeg weer te hard en kreeg geen extra peper

N Bhagwandin
7 dezembro 2022

Snelle bezirging en zo vriendelijk. Dank!

Ferris
7 dezembro 2022

Lekker!

c houter
4 dezembro 2022

Kip droog & rijst was plakkerig, al oud.

Celine
26 novembro 2022

Ik bestel vaker bij Tjon.Alleen de bakabana waren te hard.

Rosemarie van der Groef
23 novembro 2022

Was heerlijk en veel super 👍

anoniem
21 novembro 2022

Super zoals altijd, ik kom er graag

Bibi
18 novembro 2022

Lekker en snel

Nancy
14 novembro 2022

Het krokante korstje v/h varkensvlees was zacht geworden door de saus die er overheen was gedaan. Beter de sauzen apart te verpakken.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mjam
11 novembro 2022

Kwamen eerder dan gepland en door hen aangegeven

Linda
10 novembro 2022

Echt heeelijk gegeten. Bami met bakkeljauw en mijn man iets met kip. Supergoed op smaak en alles was nog warm. Zelfs na een ritje van een half uur naar huis. Echt een aanrader.

Maan
1 novembro 2022

Altijd lekker al jaren

Mirjam Steensma
31 outubro 2022

Gewoon lekkere comfort food

Rob Berg
30 outubro 2022
Frank
27 outubro 2022

Snel en lekker voor een hele goeie prijs!

Sam
26 outubro 2022

Altijd top top food

M
25 outubro 2022

Super! Heerlijk eten! Lieve dame aan de balie ook!

Bundy
24 outubro 2022

Jaren kom ik hier al.. sinds verhuizing naar elders in het land de laatste tijd wat minder.. het eten is naar mijn mening achteruit gegaan.. verbrand brokken vlees (had wat kleiner gesneden mogen worden) en kip wat te gaar is.. jammer dat de kwaliteit zo achteruit is gegaan de ..

Marco
21 outubro 2022

Wel heel zout!

Ridwan Kartahadimadja
21 outubro 2022

Altijd snel bezorgd en altijd goed eten

Jcd
19 outubro 2022

Eten was lekker alleen jammer dat het zuur niet apart in een bakje zat aangezien ik dat wel had aangegeven bij bestellen. Maar het was weer heerlijk

Coby
6 outubro 2022

De gebakken banaan was nog rauw en niet lekker de rest was zoals altijd weer goed

Marcella
5 outubro 2022

Eten was een half uur te vroeg gebracht Ik was niet thuis Eten was koud

Sanne
3 outubro 2022

Alleen jammer dat als ik 2x verzoek om het vlees wat kleiner gesneden te krijgen, het dan nog steeds ontzettende grote hopen zijn

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Michiel
2 outubro 2022

Eten was prima.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Carlos Houter
2 outubro 2022

Geen sambal aanwezig bij de bestelling

Ingrid
29 setembro 2022

Super goede service heerlijk eten!

Ad Bakx
27 setembro 2022
Jan van der Tuin
20 setembro 2022

Voorspelde bezorgtijd 18:40. Daadwerkelijk bezorgtijd 17:40. Waarschijnlijk iets mis met klok of software. Kans bestaat dat je nog snel even naar een supermarkt gaat en daardoor de bezorging mist. Verder prima .

Lop
19 setembro 2022
A
17 setembro 2022
Eli
12 setembro 2022
Peggy-Ann Cl
5 setembro 2022

Goed en lekker! Jammer dat ze niet op IJburg bezorgen

Onbekend volendam
24 agosto 2022
Frans
21 agosto 2022

Was verkeerde bestelling geleverd, maar is met super service hersteld top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

C
16 agosto 2022
Cynthia
15 agosto 2022

Ik heb specifiek een tijd aangegeven omdat ik nog onderweg naar huis was kom ik net aan staat de bezorger al op de deur te bonken! Een uur te vroeg... als ik iets later was geweest had hij het zo weer mee terug kunnen nemen.. en ook kreeg ik niet wat ik besteld had.. maanden niet besteld door dit soort acties en ook meteen weer genezen. Jammer

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gerda Borghoff
8 agosto 2022

De Babi Pangang was niet te eten, was veels te hard en taai. Niet wat ik van jullie gewend ben. Was echt smerig.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Yvonne
29 julho 2022

Hele snelle bezorging.

TS
28 julho 2022
Rowel
6 julho 2022
Yos
3 julho 2022

Eten was zoooo lekker en op tijd gebracht 😃heel blij mee… compliment voor de kook🙏

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lex
29 junho 2022

Super lekker eten en goede service

Marga
23 junho 2022

Altijd lekker veel goed verpakt en de bezorging altijd top ik vind het zalig! Super vriendelijk personeel ook

Joseph
13 junho 2022
Rondemeer
1 junho 2022

Lekker eten. Half uur te vroeg. Helft vd familie was nog niet thuis

Y.J
27 maio 2022

2xRoti kipfilet en 2x roti vegetarisch besteld. Thuis aangekomen geen roti vegetarisch maar kip. Kip was roze van binnen, ook de kipfilet was niet gaar, aardappels ook niet vers. Alles in 1 bak, 1 grote soep..bijna alles weggegooid...jammer...

Michael
22 maio 2022

Heerlijk gegeten, ik miste alleen wel mijn ei bij roti speciaal.

Tjoe
13 maio 2022

Goede royale porties, warm en snel bezorgd. Heerlijk zoals altijd!

Charmaine Bissoo
8 maio 2022
Suzette
2 maio 2022

Geen

Sonja
2 maio 2022

Het was heerlijk !!! Wij hadden roti en bruine bonen met kip een aanrader.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Monique Schuckman
1 maio 2022

Heerlijk gegeten en prima op tijd bezorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nina
29 abril 2022
Michel
27 abril 2022
Tineke
26 abril 2022

Was goed eten

Berry
25 abril 2022
Evelina van den Dungen
24 abril 2022
Cathy Jeary
14 abril 2022

Food was earlier than expected And delicious as always. Had just stepped off metro and the delivery boy called and waited till I arrived home 3 minutes later. Friendly and polite with a big smile. Just to make sure I got my food order. Great service,Thank you

Daniëlle
14 abril 2022

Heerlijk eten. Aardig personeel. Precies op tijd klaar.

Nini
12 abril 2022

Wat is er de laatste tijd met de pindasaus en bakabana? Bah

Dankjewel voor voedselvergiftiging
11 abril 2022

Als je geen voedselvergiftiging wilt zou ik hier geen eten bestellen. Deze mensen hebben geen respect voor jouw geld en het is niet hun doel om je lekker te laten eten. Ze pakken je geld en je eindigt met voedselvergiftiging. Als je belt nemen ze je totaal niet serieus. Laatste keer!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Emircan
9 abril 2022

De kippen waren te groot, maar wel lekker! Bezorger is vriendelijk, relaxed en sympathiek. Iftar was heerlijk, dank jullie wel.

Traantjes
6 abril 2022

Eten besteld voor 17:00 uur. Werd bezorgd om 16:00 uur. Heb ik teruggestuurd met de melding dat ik niet hetzelfde eten opgewarmd terug wil hebben. Dat zou zeker niet gebeuren was het antwoord. Maar alsnog oppgewarmd hetzelfde prakje gekregen!!!! Zeer teleurstellen en onsmakelijk. Bezorging was beiden keren keurig op tijd. De kwaliteit beoordeel ik als 'geen ster'. Maar dat is hier blijkbaar technisch niet mogelijk.

S
1 abril 2022

Saoto was lekker.. helaas de baka bana was nog hard..

cc melcherts
27 março 2022

nasi niet meegeleverd ,wel besteld en betaald. Graag vandaag alsnog bezorgen.

Sylvia
21 março 2022

Het was heerlijk.. grote porties, lekker zacht vlees, malse kip en lekkere chow min.. mijn man had pittige saus en vond het ook idd lekker pittig. Bezorger was ook erg leuk.. kwam met een vrolijk gezicht en een enthousiast "hey, daar bent u.. Goedenavond en eet smakelijk" (de meeste bezorgers kijken nl de verkeerde kant van de galerij op als ze de lift uitkomen..😁) tot de volgende kee🍻

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hillie
19 março 2022

Vlees is vaak heerlijk mals

E
18 março 2022

Heerlijk, Snelle bezorging! Bedankt!

****
12 março 2022

Netjes op tijd bezorgd. Het is eten was lekker.

Marga
10 março 2022

Bezorging prima en het eten was echt zalig en goede hoeveelheid echt de sechuan kip en biefstuk is een aanrader

Evelina van den Dungen
5 março 2022
Hillie
1 março 2022

Een nieuwe wijk. Moeilijknte vinden vd bezorger dacht ik. Maar nee binnen een half uur had ik mijn eten. Het eten was zelfs nog heet vh vuur.

Evelina van den Dungen
27 fevereiro 2022
Ingrid
23 fevereiro 2022

Heerlijk eten super snel klaar!

S. Tielman
22 fevereiro 2022
kick
20 fevereiro 2022

lekker eten ,

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Melissa
20 fevereiro 2022

Heerlijk eten! Alleen in plaats van 2 Surinaamse bami en 1 nasi hebben wij 2 nasi en 1 Surinaamse bami gekregen wat wel even jammer was

Carlos Houter
16 fevereiro 2022
Michael H
11 fevereiro 2022

Eten was heerlijk, goeie portie en goede smaak.

Aniel
4 fevereiro 2022

Als eerste wil ik zeggen dat de kwaliteit van Tjonexpress echt super is. Ik houd van die peper en vraag altijd extra en die krijg ik dan ook !! Maar helaas was de ervaring vandaag stukken minder ;( We bestellen hier al jaren, er was een periode dat de rundvlees in zwart bonensaus niet beschikbaar was, ons lievelingsgerecht, dus de bestellingen waren daardoor minder. Maar eten was en is heerlijk, nog geen 2 weken terug hadden we besteld! Alleen voor deze bestelling was het genieten minder dit keer. We bestellen altijd de rundvlees in zwarte bonensaus en er kunnen altijd 3 man van eten. Hoe we dit weten omdat we het al jaren bestellen. Behalve dit keer!! Ik heb hier ook voor gebeld maar kreeg geen gepaste reactie. Ik wou video bellen en laten zien dat de helft van de bak nog gevuld was met groenten en daar nog een laag saus bij dus meer dan de helft van de bak. Terwijl er alleen maar nog 5 stukjes vlees waren. Mijn vriendin had een deel hiervan genomen en een deel met Moksi

Carlos Houter
31 janeiro 2022

Was niet warm meer

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mike de Groot
26 janeiro 2022

De roti is lekker, maar de pannenkoek is net als de vorige keer keihard. Erg jammer.

Shanna
24 janeiro 2022

Eten is echt wel lekker maar dit is nu de 3e of de 4e keer dat het zowat koud aankomt. Ik had een tijdje niks besteld om die reden. Ik dacht even kijken maar nu gebeurde het helaas weer. Geef de bezorger voor minder adressen mee of huur meer bezorgers in. Koud eten kan echt niet! Die ene ster voor bezorging is niet perse voor de bezorger, want die was super vriendelijk. Ook nadat ik gefuckt open deed. Die ene ster is voor de hele logistiek ansich

Tony
17 janeiro 2022

Altijd heerlijk

Mario
15 janeiro 2022

Snelle bezorging, eten was warm en top

Rowel Martin Salandanan
7 janeiro 2022
A
6 janeiro 2022
H
4 janeiro 2022

Eten was weer lekker voor de meesten. Helaas wel een uur te vroeg en met saus bij de moksi, terwijl ‘zonder’ gevraagd was. Voor hem was het dus minder lekker… Lag dus NIET aan de bezorger!

Felicia
2 janeiro 2021

2 sterretjes omdat we het eten zeer matig vonden. Het had geen smaak. Een beetje meer kerrie had fijn geweest en de kouseband had ook beter gekunt.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mike De groot
29 dezembro 2021

Top 👍

Ali
26 dezembro 2021
WJ
23 dezembro 2021

Eten lekker, alleende bakabana was niet goed.

Sarah
21 dezembro 2021

Altijd superlekkere roti!!

Joost en Ania
20 dezembro 2021
Marga Raven Rosielle
12 dezembro 2021

Alles top blij dat de kaart weer is uitgebreid altijd veel erg lekker bezorging ook top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lizz
11 dezembro 2021
W v berge
10 dezembro 2021
Vyensahadew
5 dezembro 2021
Naomi
2 dezembro 2021

Beste, ik had een bami besteld en een nasi gekregen. Ook was het eten beetje koud.

Willem
29 novembro 2021

Super lekker eten! liefst verpakken met geen plastic

Joep
27 novembro 2021

redelijk lekker maar mag best wat pittiger en minder flauw van smaak. meer kruiden (niet meer zout!,)

Wilma care
21 novembro 2021

Eten was zoals gebruikelijk weer lekker jammer dat het een uur voor bestelde tijd werd bezorgd.

Anoniem
14 novembro 2021
Donna Cordes
13 novembro 2021

Zeer tevreden, heerlijk gegeten en waren keurig op tijd. Ik geef altijd 1 ster minde, er moet ruimte zijn voor verbetering. Verder top

Marjolein
10 novembro 2021

Weinig vulling in loempia. Kleffe roti, veel aardappel, niet super van smaak. Top bezorging!

Suzan
5 novembro 2021
.
5 novembro 2021

Niet lekker

Richard
31 outubro 2021

Weer lekker gegeten ❤️

Demi
25 outubro 2021
Roxanna
22 outubro 2021
T.
19 outubro 2021

Vond het jammer dat de tjaumin met geroosterde kip niet even lekker was als de vorige keer..vorige keer was het rijkelijk gevuld met groente,ei en kip, dit keer was er nauwelijks ei, weinig kip en geen tot nauwelijks groente minder smakelijk dan de vorige keer..beetje jammer...

Esther
17 outubro 2021

De spare ribs waren echt niet lekker. De telo wel.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

TC
3 outubro 2021

Snelle bezorging, eten was lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Care
19 setembro 2021

Werd lekker vlot gebracht, en was zoals gebruikelijk weer erg lekker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Cunera
20 agosto 2021

Helaas geen sambal, en geen saus bij 1 van de gerechten. Was helaas droge kost,evengoed lekker....maar toch.

Fran
15 julho 2021

Lekker (en warm) eten, grote porties en snelle bezorging!

Robel
11 julho 2021

Heel erg lekker maaltijd

Jaap edel
14 junho 2021

Goede kwaliteit en snelle bezorging

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jos
10 junho 2021
Yvonne
6 junho 2021

Bestelling heel snel bezorgd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Karel
16 maio 2021

Was niet Nice!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Richard
27 abril 2021

Weer lekker gegeten

Richard
6 abril 2021

Weer lekker gegeten

Gisela
31 janeiro 2021

Na een tijd niet besteld te hebben ben ik nu weer heel positief over de kwaliteit

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

G.
21 janeiro 2021

Was, zoals altijd, weer erg lekker

Jan
19 janeiro 2021
1234
17 janeiro 2021