Reviews from Tjon Express Amsterdam

Recent reviews

4.0
Fran
19 January 2023

Snellere bezorging dan aangegeven. Warme en royale porties en nog steeds altijd zo lekker!

Marco
16 January 2023

Precies op tijd bezorgd, prijs/kwaliteit is goed.

Bianca
14 January 2023

Vlees (,buikspek ) was mega taai, niet gegeten de rest wel heel lekker.

Cathy Jeary
14 January 2023

Service was was fast,courier was friendly and food was so tasty

Ben
12 January 2023

Jullie zijn mijn nasi vergeten... ;( verder was het heerlijk

Joey
11 January 2023

Het eten was heerlijk en werd mooi op tijd bezorgd.

Irma
8 January 2023
Madelief
5 January 2023

Altijd heerlijk eten!

Martin Valentin
2 January 2023

Was gewoon erg goed het eten vooral de Javaans kip en de roti enz enz

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Pearl
30 December 2022
Pietje Puk
29 December 2022

Alleen roti was goed loempia zat niets in kipsate grote hompe goedkope kip op een stokje niet gaar kip met deze niet gemarineerd jammer

Suzanne
29 December 2022

Het eten was zoals altijd fantastisch. Spijtig dat het eten voor 18:30 was besteld en deze pas 19:05 werd bezorgd.

Mirjam
28 December 2022
Anita Jansen
28 December 2022
Theo Bruns
24 December 2022

Was erg snel geleverd!

dc
18 December 2022

Erg lekker, goed warm en veel

Anita Jansen
18 December 2022
N Bhagwandin
16 December 2022

Heerlijk en snelle levering.

Donna
14 December 2022

Top, heerlijk gegeten

Rowel
9 December 2022

Heel tevreden en heerlijk eten ❤️

Ross
8 December 2022

Bakabana waren jammer genoeg weer te hard en kreeg geen extra peper

N Bhagwandin
7 December 2022

Snelle bezirging en zo vriendelijk. Dank!

Ferris
7 December 2022

Lekker!

c houter
4 December 2022

Kip droog & rijst was plakkerig, al oud.

Celine
26 November 2022

Ik bestel vaker bij Tjon.Alleen de bakabana waren te hard.

Rosemarie van der Groef
23 November 2022

Was heerlijk en veel super 👍

anoniem
21 November 2022

Super zoals altijd, ik kom er graag

Bibi
18 November 2022

Lekker en snel

Nancy
14 November 2022

Het krokante korstje v/h varkensvlees was zacht geworden door de saus die er overheen was gedaan. Beter de sauzen apart te verpakken.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mjam
11 November 2022

Kwamen eerder dan gepland en door hen aangegeven

Linda
10 November 2022

Echt heeelijk gegeten. Bami met bakkeljauw en mijn man iets met kip. Supergoed op smaak en alles was nog warm. Zelfs na een ritje van een half uur naar huis. Echt een aanrader.

Maan
1 November 2022

Altijd lekker al jaren

Mirjam Steensma
31 October 2022

Gewoon lekkere comfort food

Rob Berg
30 October 2022
Frank
27 October 2022

Snel en lekker voor een hele goeie prijs!

Sam
26 October 2022

Altijd top top food

M
25 October 2022

Super! Heerlijk eten! Lieve dame aan de balie ook!

Bundy
24 October 2022

Jaren kom ik hier al.. sinds verhuizing naar elders in het land de laatste tijd wat minder.. het eten is naar mijn mening achteruit gegaan.. verbrand brokken vlees (had wat kleiner gesneden mogen worden) en kip wat te gaar is.. jammer dat de kwaliteit zo achteruit is gegaan de ..

Marco
21 October 2022

Wel heel zout!

Ridwan Kartahadimadja
21 October 2022

Altijd snel bezorgd en altijd goed eten

Jcd
19 October 2022

Eten was lekker alleen jammer dat het zuur niet apart in een bakje zat aangezien ik dat wel had aangegeven bij bestellen. Maar het was weer heerlijk

Coby
6 October 2022

De gebakken banaan was nog rauw en niet lekker de rest was zoals altijd weer goed

Marcella
5 October 2022

Eten was een half uur te vroeg gebracht Ik was niet thuis Eten was koud

Sanne
3 October 2022

Alleen jammer dat als ik 2x verzoek om het vlees wat kleiner gesneden te krijgen, het dan nog steeds ontzettende grote hopen zijn

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Michiel
2 October 2022

Eten was prima.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Carlos Houter
2 October 2022

Geen sambal aanwezig bij de bestelling

Ingrid
29 September 2022

Super goede service heerlijk eten!

Ad Bakx
27 September 2022
Jan van der Tuin
20 September 2022

Voorspelde bezorgtijd 18:40. Daadwerkelijk bezorgtijd 17:40. Waarschijnlijk iets mis met klok of software. Kans bestaat dat je nog snel even naar een supermarkt gaat en daardoor de bezorging mist. Verder prima .

Lop
19 September 2022
A
17 September 2022
Eli
12 September 2022
Peggy-Ann Cl
5 September 2022

Goed en lekker! Jammer dat ze niet op IJburg bezorgen

Onbekend volendam
24 August 2022
Frans
21 August 2022

Was verkeerde bestelling geleverd, maar is met super service hersteld top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

C
16 August 2022
Cynthia
15 August 2022

Ik heb specifiek een tijd aangegeven omdat ik nog onderweg naar huis was kom ik net aan staat de bezorger al op de deur te bonken! Een uur te vroeg... als ik iets later was geweest had hij het zo weer mee terug kunnen nemen.. en ook kreeg ik niet wat ik besteld had.. maanden niet besteld door dit soort acties en ook meteen weer genezen. Jammer

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gerda Borghoff
8 August 2022

De Babi Pangang was niet te eten, was veels te hard en taai. Niet wat ik van jullie gewend ben. Was echt smerig.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Yvonne
29 July 2022

Hele snelle bezorging.

TS
28 July 2022
Rowel
6 July 2022
Yos
3 July 2022

Eten was zoooo lekker en op tijd gebracht 😃heel blij mee… compliment voor de kook🙏

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lex
29 June 2022

Super lekker eten en goede service

Marga
23 June 2022

Altijd lekker veel goed verpakt en de bezorging altijd top ik vind het zalig! Super vriendelijk personeel ook

Joseph
13 June 2022
Rondemeer
1 June 2022

Lekker eten. Half uur te vroeg. Helft vd familie was nog niet thuis

Y.J
27 May 2022

2xRoti kipfilet en 2x roti vegetarisch besteld. Thuis aangekomen geen roti vegetarisch maar kip. Kip was roze van binnen, ook de kipfilet was niet gaar, aardappels ook niet vers. Alles in 1 bak, 1 grote soep..bijna alles weggegooid...jammer...

Michael
22 May 2022

Heerlijk gegeten, ik miste alleen wel mijn ei bij roti speciaal.

Tjoe
13 May 2022

Goede royale porties, warm en snel bezorgd. Heerlijk zoals altijd!

Charmaine Bissoo
8 May 2022
Suzette
2 May 2022

Geen

Sonja
2 May 2022

Het was heerlijk !!! Wij hadden roti en bruine bonen met kip een aanrader.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Monique Schuckman
1 May 2022

Heerlijk gegeten en prima op tijd bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nina
29 April 2022
Michel
27 April 2022
Tineke
26 April 2022

Was goed eten

Berry
25 April 2022
Evelina van den Dungen
24 April 2022
Cathy Jeary
14 April 2022

Food was earlier than expected And delicious as always. Had just stepped off metro and the delivery boy called and waited till I arrived home 3 minutes later. Friendly and polite with a big smile. Just to make sure I got my food order. Great service,Thank you

Daniëlle
14 April 2022

Heerlijk eten. Aardig personeel. Precies op tijd klaar.

Nini
12 April 2022

Wat is er de laatste tijd met de pindasaus en bakabana? Bah

Dankjewel voor voedselvergiftiging
11 April 2022

Als je geen voedselvergiftiging wilt zou ik hier geen eten bestellen. Deze mensen hebben geen respect voor jouw geld en het is niet hun doel om je lekker te laten eten. Ze pakken je geld en je eindigt met voedselvergiftiging. Als je belt nemen ze je totaal niet serieus. Laatste keer!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Emircan
9 April 2022

De kippen waren te groot, maar wel lekker! Bezorger is vriendelijk, relaxed en sympathiek. Iftar was heerlijk, dank jullie wel.

Traantjes
6 April 2022

Eten besteld voor 17:00 uur. Werd bezorgd om 16:00 uur. Heb ik teruggestuurd met de melding dat ik niet hetzelfde eten opgewarmd terug wil hebben. Dat zou zeker niet gebeuren was het antwoord. Maar alsnog oppgewarmd hetzelfde prakje gekregen!!!! Zeer teleurstellen en onsmakelijk. Bezorging was beiden keren keurig op tijd. De kwaliteit beoordeel ik als 'geen ster'. Maar dat is hier blijkbaar technisch niet mogelijk.

S
1 April 2022

Saoto was lekker.. helaas de baka bana was nog hard..

cc melcherts
27 March 2022

nasi niet meegeleverd ,wel besteld en betaald. Graag vandaag alsnog bezorgen.

Sylvia
21 March 2022

Het was heerlijk.. grote porties, lekker zacht vlees, malse kip en lekkere chow min.. mijn man had pittige saus en vond het ook idd lekker pittig. Bezorger was ook erg leuk.. kwam met een vrolijk gezicht en een enthousiast "hey, daar bent u.. Goedenavond en eet smakelijk" (de meeste bezorgers kijken nl de verkeerde kant van de galerij op als ze de lift uitkomen..😁) tot de volgende kee🍻

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hillie
19 March 2022

Vlees is vaak heerlijk mals

E
18 March 2022

Heerlijk, Snelle bezorging! Bedankt!

****
12 March 2022

Netjes op tijd bezorgd. Het is eten was lekker.

Marga
10 March 2022

Bezorging prima en het eten was echt zalig en goede hoeveelheid echt de sechuan kip en biefstuk is een aanrader

Evelina van den Dungen
5 March 2022
Hillie
1 March 2022

Een nieuwe wijk. Moeilijknte vinden vd bezorger dacht ik. Maar nee binnen een half uur had ik mijn eten. Het eten was zelfs nog heet vh vuur.

Evelina van den Dungen
27 February 2022
Ingrid
23 February 2022

Heerlijk eten super snel klaar!

S. Tielman
22 February 2022
kick
20 February 2022

lekker eten ,

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Melissa
20 February 2022

Heerlijk eten! Alleen in plaats van 2 Surinaamse bami en 1 nasi hebben wij 2 nasi en 1 Surinaamse bami gekregen wat wel even jammer was

Carlos Houter
16 February 2022
Michael H
11 February 2022

Eten was heerlijk, goeie portie en goede smaak.

Aniel
4 February 2022

Als eerste wil ik zeggen dat de kwaliteit van Tjonexpress echt super is. Ik houd van die peper en vraag altijd extra en die krijg ik dan ook !! Maar helaas was de ervaring vandaag stukken minder ;( We bestellen hier al jaren, er was een periode dat de rundvlees in zwart bonensaus niet beschikbaar was, ons lievelingsgerecht, dus de bestellingen waren daardoor minder. Maar eten was en is heerlijk, nog geen 2 weken terug hadden we besteld! Alleen voor deze bestelling was het genieten minder dit keer. We bestellen altijd de rundvlees in zwarte bonensaus en er kunnen altijd 3 man van eten. Hoe we dit weten omdat we het al jaren bestellen. Behalve dit keer!! Ik heb hier ook voor gebeld maar kreeg geen gepaste reactie. Ik wou video bellen en laten zien dat de helft van de bak nog gevuld was met groenten en daar nog een laag saus bij dus meer dan de helft van de bak. Terwijl er alleen maar nog 5 stukjes vlees waren. Mijn vriendin had een deel hiervan genomen en een deel met Moksi

Carlos Houter
31 January 2022

Was niet warm meer

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mike de Groot
26 January 2022

De roti is lekker, maar de pannenkoek is net als de vorige keer keihard. Erg jammer.

Shanna
24 January 2022

Eten is echt wel lekker maar dit is nu de 3e of de 4e keer dat het zowat koud aankomt. Ik had een tijdje niks besteld om die reden. Ik dacht even kijken maar nu gebeurde het helaas weer. Geef de bezorger voor minder adressen mee of huur meer bezorgers in. Koud eten kan echt niet! Die ene ster voor bezorging is niet perse voor de bezorger, want die was super vriendelijk. Ook nadat ik gefuckt open deed. Die ene ster is voor de hele logistiek ansich

Tony
17 January 2022

Altijd heerlijk

Mario
15 January 2022

Snelle bezorging, eten was warm en top

Rowel Martin Salandanan
7 January 2022
A
6 January 2022
H
4 January 2022

Eten was weer lekker voor de meesten. Helaas wel een uur te vroeg en met saus bij de moksi, terwijl ‘zonder’ gevraagd was. Voor hem was het dus minder lekker… Lag dus NIET aan de bezorger!

Felicia
2 January 2021

2 sterretjes omdat we het eten zeer matig vonden. Het had geen smaak. Een beetje meer kerrie had fijn geweest en de kouseband had ook beter gekunt.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mike De groot
29 December 2021

Top 👍

Ali
26 December 2021
WJ
23 December 2021

Eten lekker, alleende bakabana was niet goed.

Sarah
21 December 2021

Altijd superlekkere roti!!

Joost en Ania
20 December 2021
Marga Raven Rosielle
12 December 2021

Alles top blij dat de kaart weer is uitgebreid altijd veel erg lekker bezorging ook top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lizz
11 December 2021
W v berge
10 December 2021
Vyensahadew
5 December 2021
Naomi
2 December 2021

Beste, ik had een bami besteld en een nasi gekregen. Ook was het eten beetje koud.

Willem
29 November 2021

Super lekker eten! liefst verpakken met geen plastic

Joep
27 November 2021

redelijk lekker maar mag best wat pittiger en minder flauw van smaak. meer kruiden (niet meer zout!,)

Wilma care
21 November 2021

Eten was zoals gebruikelijk weer lekker jammer dat het een uur voor bestelde tijd werd bezorgd.

Anoniem
14 November 2021
Donna Cordes
13 November 2021

Zeer tevreden, heerlijk gegeten en waren keurig op tijd. Ik geef altijd 1 ster minde, er moet ruimte zijn voor verbetering. Verder top

Marjolein
10 November 2021

Weinig vulling in loempia. Kleffe roti, veel aardappel, niet super van smaak. Top bezorging!

Suzan
5 November 2021
.
5 November 2021

Niet lekker

Richard
31 October 2021

Weer lekker gegeten ❤️

Demi
25 October 2021
Roxanna
22 October 2021
T.
19 October 2021

Vond het jammer dat de tjaumin met geroosterde kip niet even lekker was als de vorige keer..vorige keer was het rijkelijk gevuld met groente,ei en kip, dit keer was er nauwelijks ei, weinig kip en geen tot nauwelijks groente minder smakelijk dan de vorige keer..beetje jammer...

Esther
17 October 2021

De spare ribs waren echt niet lekker. De telo wel.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

TC
3 October 2021

Snelle bezorging, eten was lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Care
19 September 2021

Werd lekker vlot gebracht, en was zoals gebruikelijk weer erg lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Cunera
20 August 2021

Helaas geen sambal, en geen saus bij 1 van de gerechten. Was helaas droge kost,evengoed lekker....maar toch.

Fran
15 July 2021

Lekker (en warm) eten, grote porties en snelle bezorging!

Robel
11 July 2021

Heel erg lekker maaltijd

Jaap edel
14 June 2021

Goede kwaliteit en snelle bezorging

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jos
10 June 2021
Yvonne
6 June 2021

Bestelling heel snel bezorgd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Karel
16 May 2021

Was niet Nice!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Richard
27 April 2021

Weer lekker gegeten

Richard
6 April 2021

Weer lekker gegeten

Gisela
31 January 2021

Na een tijd niet besteld te hebben ben ik nu weer heel positief over de kwaliteit

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

G.
21 January 2021

Was, zoals altijd, weer erg lekker

Jan
19 January 2021
1234
17 January 2021