Reviews from Tjon Express Amsterdam

Recent reviews

4.0
Lilian
14 June 2024
Melania
10 June 2024
Rene
27 May 2024

Super eten en super lief personeel die mij begrijpen

rene
27 May 2024

Super

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

rene
26 May 2024

Ouderwets goed. Super. Jullie zijn weer terug op niveau

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Brenda Barewijk
25 May 2024

Eten is prima en een snelle bezorging

Lsura
24 May 2024

Het eten duurde langer dan een uur tot het bezorgd werd, vervolgens was alles lauw en toen ik daarover belde werd het ter kennisgeving aangenomen. Het bedrag was 31 euro en we hebben eerlijk gezegd niet lekker gegeten

Bonaparte
24 May 2024

De frisdranken hebben wij nt ontvangen

Jc bagmeijer
21 May 2024
Steffanie
18 May 2024

Zoals altijd erg lekker

Vaste klant en normaal tevreden maar dit gerecht was niks
17 May 2024

Vegetarische roti, ik had wel iets van tempeh of tofu erin verwacht maar het was een bak vol gekookte aardappels met wat boontjes en 1 ei en onderin een paar kleine verdwaalde stukjes chines kool, maar echt heeeeeel weinig.. nooit meer. En ook nog ee half uur te laat.. 1 grote teleurstelling

Tineke
16 May 2024

Was echt weer super goed

Jerry
11 May 2024
Joseph
9 May 2024

Heerlijk gegeten dank!

Patrick
5 May 2024
okwo
30 April 2024
w.de Jong
29 April 2024

de moksie meti smaakte niet zo Surinaams als ik gewend was!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nicole
28 April 2024

Snel en warm geleverd. We hebben heerlijk gegeten.

D
22 April 2024

Warm en lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Cor
16 April 2024

Goed eten, niet duur en snel bezorgd!

Monique
15 April 2024

Roti koud en is niet te eten koud geen smaak heel slecht bestel nooit meer!!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Robert
13 April 2024

Top gerechten! En lekker snel bezorgd

Dagmar
13 April 2024

Veelzijdig, Gebalanceerd sappig en zout, Snel Vriendelijk.

Steven
11 April 2024

€27,85 voor 2 vegetarische roti's. Met alleen aardappel, sperzieboontjes(geen kouseband) in jus en een pannenkoek. Geen eitje, geen tempeh, nee niks. Wat een afzetterij.

Piet
8 April 2024
Ahmed
31 March 2024

1 uur te vroeg bezorgd en dan nog geld aannemen terwijl het al online betaald was. Vervolgens opnieuw bezorgd maar dan koud.

Rt
29 March 2024
Luca
28 March 2024

Loved it, thanks!

Schunselaar
28 March 2024

Ik vond de smaak van de vegetarische roti erg mat. En teveel aardappel, 3 enorme net niet gare aardappelen.

Hoeve
26 March 2024

Top weer! en altijd keurig op tijd 👍🏻

Pieter Tinbergen
26 March 2024

De bezorging was prima maar de roti was dat niet. Ik vind eigenlijk altijd Roti lekker maar dit vond ik echt heel vies. De saus was te zuur en te dun, de eieren veel te lang gekookt, de aardappelen waren te groot en niet goed met de saus ingetrokken. Sorry jongens maar hier ga ik echt nooit meer Roti bestellen. Alleen de kip, die viel wel mooi van het bot.

Romana de Graaf
17 March 2024

T was weer heerlijk en de bezorging heel vriendelijk, RUIM op tijd! Kwam goed uit want we zaten met smart te wachten 😂

Hoeve
12 March 2024
Nettie
3 March 2024

Heerlijk eten en netjes afgeleverd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

F
29 February 2024
Mario
27 February 2024

Groot compliment voor Tjon Express in A'dam-Noord! Ik had mij vergist bij het online bestellen waardoor het eten een uur later bij ons bezorgd zou worden. Kreeg een zeer aardige medewerker aan de telefoon die het ging regelen. In nog geen 8 minuten stond de bezorger al voor de deur, echt super! De vegetarische rotti is overigens een aanrader! Tot een volgende keer.

Rowel
19 February 2024

lekker en snel bezorgd

Monique Comvalius
18 February 2024

Allereerst mijn complimenten voor de vlotte bezorging. Heerlijk gesmuld van de wantansoepen. De moksi meti ala Tjon, daar graag verbeterpunten. De saus wat erop was leek/proefte als opgeloste hoisin sauce. Het was vreselijk zout, waardoor de smaken van de eend, kip, fasjong, buikspek en tjarsiu erin maar 1 smaak hadden. Dat viel erg tegen. Want je hoort de smaken apart te proeven, vandaar "moksi". De tjauwmin mocht wat lichter van kleur, veels te veel soyasaus. Ik hoop dat met mijn feedback de bereiding van het eten wordt verbeterd en de koks geïnstrueerd worden om zorgvuldig met zout / zoute sauzen om te gaan. Dit was mijn beoordeling van het eten wat vandaag was besteld. Het is niet de 1e keer dat wij "moksi meti ala Tjon" bestellen. In het begin was het stukken beter van smaak, want dat was één van onze favorieten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Clemens
16 February 2024

Zoals altijd, gewoon erg smakelijk en prima verzorgd op tijd bezorgd.

Anoniem
15 February 2024

Bezorger was heel aardig en snel. Het eten was duidelijk niet vers en opgewarmd in de magnetron. Bami was smaakloos, telo was taai, bakkeljauw droog en de pom beetje zurig. Jammer en zonde van het geld. Had net zo goed een bakje uit de vriezer kunnen halen.

R.Bakker
12 February 2024

De babi pangang was wel gaar maar niet knapperig. De loempia’s waren slecht gevuld voor die prijs mag dat wel wat beter. De bami had altijd zuur erbij, dat was er ook niet meer bij. Dit is niet voor herhaling vatbaar. Andere maaltijden hadden wij geen commentaar, maar deze bestelling was de 2e keer niet goed

F.Miedema
10 February 2024

Zeer teleurstellend, we hebben eten gehaald bij jullie voor de verjaardag van mijn zus.De sautosoep was ok. De rest niet: De bakabana was niet rijp en in enorme hompen/grote stukken gefrituurd.. hard en niet te eten! De kip was half rauw. De Fasjong bij de moksi meti.. was vies zacht…nasi en bami weinig smaak alsof er alleen een scheut ketjap was toegevoegd. Nul, nul groente??? Echt erg jammer. Normaal gesproken genieten we ervan als we Surinaams eten halen, we zijn zelf Surinaams, maar dit was een verschrikking!!! Zonde van ons geld.

Donna
9 February 2024

Helaas hadden wij deze keer geen extra kip/ ei gekregen, daar was wel voor betaald. Verder prima

Anne
8 February 2024

Goede portie, lekker en warm bij aankomst.

Elisa Roemer
1 February 2024

Uiterst vriendelijke bezorger, stipt op tijd, lekker eten!!

Rob van dijk
1 February 2024
Andrea
29 January 2024

Helaas moest ik tweemaal bellen waar mijn bestelling bleef. Normale tijd was altijd binnen 30 minuten. Nu 1 uur 20 minuten.

pascalle
28 January 2024
Daisy
27 January 2024

Op tijd bezorgd en weer heerlijk gegeten!

Tineke en Gijs
27 January 2024

Super goed echt lekker

Frans geelhoed
26 January 2024

Top goed geregeld lekker eten vriendelijke bezorging en binnen de afgesproken tijd 👍🏻

Jolanda
23 January 2024

Eten was lekker en voldoende. Bezorging op de afgesproken tijd. Helemaal top.

Michele Forst
22 January 2024

De bamie was niet te eten en de Balaban was absoluut niet te eten was dik niet krokant en de pinda saus was vies!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kit
20 January 2024

Heeeerlijke roti kip!!! En super aardige bezorger☺️

Naima
15 January 2024

Leek wel of ik terplaatse in het restaurant aan het eten was, eten kwam super warm aan, grote porties, heerlijk gegeten zoals altijd. Vriendelijke bezorger. Dank jullie wel! En tot de volgende keer.

Valentin
15 January 2024

Was gewoon erg lekker top 🤩

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lisa
8 January 2024
Mandy
1 January 2024

Eten was lauw en voldeed niet aan mijn verwachtingen

Karin
30 December 2023

Ik had lang niet besteld. Geen groente in de bami en geen zuur op de bami. Gebakken banaan kan ook beter. Ik zou niet snel weer bestellen.

Evelina van den Dungen
27 December 2023
Tineke
7 December 2023
w.de Jong
2 December 2023

Eten was prima, bezorger was beleefd doch ruim 3 kwartier later dan de afgesproken tijd!

Evelina van den Dungen
30 November 2023
J. Americo
24 November 2023
Annabelle Cruz
23 November 2023

Food is lekker and fresh.

Sylvana
23 November 2023

Wij bestellen hier altijd super lekkere roti, helaas viel die zwaar tegen deze keer. Erg smaakloos en ook was de plaat taai en aan de koude kant . Dit vind ik wel erg jammer aangezien dit altijd mijn favoriete zaak is geweest. Daar in tegen super aardige bezorger en ook aardig optijd.

f
23 November 2023
Tineke
20 November 2023

Precies goed en lekker

lekker
18 November 2023

Lekker eten, vriendelijke bezorger

Houk
14 November 2023

Perfect op de afgesproken tijd en weer heerlijk genieten

Evelina van den Dungen
10 November 2023

Het eten was aan de koude kant . Kennelijk was de bezorger niet nauwkeurig tijdens het transport want de helft van de saus van gelekt in het plastic tasje. Onacceptabel!

Tineke
9 November 2023

Super

Clemens
9 November 2023

Prima op tijd bezorgd. Voldeed aan de verwachtingen.

O.
8 November 2023

Het eten was er binnen een kwartier al. Lekker eten en top service

Louise van Delden
5 November 2023

Drie gerechten waren niet precies wat we besteld hadden en de witte rijst ontbrak bij de combimaaltijd.

S
4 November 2023

Ik bestel al jaren, en het is Altijd Goed*

Paul
29 October 2023

Zeer snelle levering en hoge kwaliteit als altijd, Tjon express is top!👍

Marga
27 October 2023

Mooi op tijd bezorgd het was zalig! Veel kip in de gerechten echt super lekker!

Jolanda
26 October 2023

Heerlijk gegeten, was nog steeds warm. De portie is ruim voldoende met genoeg vlees.

Evelina van den Dungen
24 October 2023

Het eten was al aan de koude kant. Ik vermoed dat allang klaar was maar niet op tijd bezorgd was. Verder qua smaak het eten was zoals altijd erg lekker.

A
20 October 2023

Altijd kwaliteit

Sarah
19 October 2023

Superlekker!

Ka
17 October 2023

Snel bezorgd en erg lekker!

Scarlet
13 October 2023

Het eten was weer erg lekker, mijn pa en ik hebben genoten.

Patrick
10 October 2023

Al meer dan 20 jaar haal ik hier eten op en het smaakt altijd gewoon goed en lekker.

Van Delden
9 October 2023

Alles was lekker en compleet. Stond keurig klaar op de tijd dat we wilden afhalen. Ook niet duur voor wat er aan werk in zit om dit klaar te maken

Martin
9 October 2023

Was gewoon erg lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

A Freeke
7 October 2023

Lekker en snel!

Siedsma
4 October 2023

Babi pangang droog en oud en in plaats van fou yong hay ( combi gerecht ) zat er kou lo Kay bij

Lilly
3 October 2023
Ton de Graaf
2 October 2023

Eten was smakeloos, is volgens mij geen Surinamer aan te pas gekomen!!! Pannenkoek was ook waardeloos!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jk
24 September 2023

Top!

Cindy
23 September 2023

De Chow Mein is altijd heerlijk maar het hoofdgerecht viel tegen. De fujong hai was net aan gaat en bevatte hele grote brokken tofu waardoor het een beetje zompig werd.

Houk
20 September 2023

Super lekker weer en de website zei een later bezorgen maar jullie waren er binnen twintig minuten dat was fijn op een lange avond door werken 🙏🏻👌🏻🙏🏻

A. Van Heusden
19 September 2023

Het werd prima, vriendelijk bezorgd en we hebben Heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar.

Marv
18 September 2023

Bestellen stond op afgesproken tijd klaar. Goede service, lekker eten en vriendelijk personeel.

Juli
18 September 2023

Top eten en service

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Daisy
13 September 2023

Op tijd bezorgd en was wederom heerlijk eten!

Fam Valentin
11 September 2023

Gewoon erg lekker en snel geleverd 👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Michael Harris
8 September 2023

Altijd heerlijk